Sarıgöl Belediyesi 2017 Yılı Temmuz Ayı Meclis Gündemi

[30.06.2017 08:34:26]

Sarıgöl Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20.ve 21.maddeleri gereğince, 2017 yılı Temmuz ayı toplantısında aşağıdaki konuları görüşmek üzere 04.07.2017 Salı günü saat 21.30’da Belediye Meclis Salonunda toplantı yapacaktır.

GÜNDEM                   :

1-Mali Hizmetler Müdürlüğünün belediye başkanlığına vermiş olduğu 29.06.2017 tarih ve 1443 sayılı borçlanma limiti ile ilgili yazılarının görüşülmesi.

2-2017 yılı Ağustos ayı olağan meclis toplantı tarihinin belirlenmesinin görüşülmesi.

«« Ana sayfaya dön | « Haberler sayfasına dön

Başkanın Mesajı Biyografi