Sarıgöl de 19 Mayıs Coşkusu 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sarıgöl de gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Hükümet Konağı önünde saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlama programı şiirlerin okunması, halk oyunlarının sahnelenmesi, spor gösterileri ile devam etti. Kutlama programına İlçe Kaymakamı Çetin KILINÇ, Belediye Başkanı Necati SELÇUK, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kaan SELÇUK, Jandarma Karakol Komutanı Kasım ÇELEBİ, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve Vatandaşlar katıldı. Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 19 Mayıs ile ilgili okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren Öğrencilere ve spor müsabakalarında 1. Olan takıma ödülleri verildi.

[19.05.2017 17:17:31]

«« Ana sayfaya dön | « Haberler sayfasına dön