Sarıgöl Belediyesi 2020 Yılı Temmuz Ayı Meclis Gündemi

26 Haziran 2020 Cuma

Sarıgöl Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. ve 21. maddeleri gereğince 2020 yılı Temmuz ayı toplantısında aşağıdaki konuları görüşmek üzere 01.07.2020 Çarşamba günü saat 21.00’de Belediye Meclis Salonunda toplantı yapacaktır.

GÜNDEM:

1-Tırazlar Mahallesi 102 ada 7 parsel üzerinde bulunan şerhin kaldırılması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun görüşülmesi.

2-Çanakçı Mahallesi 123 ada 2 parsel üzerinde bulunan şerhin kaldırılması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun görüşülmesi.

3-İlçemiz Aktaş Mevkii 465 ada 12 parsel üzerinde bulunan şerhin kaldırılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

4-Ahmetağa Mahallesi 161 ada 16 parsel üzerinde bulunan şerhin kaldırılması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun görüşülmesi.

5-Tahakkuk terkini ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

6-Tahakkuk terkini ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

7-Yazı İşleri Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

8-Mali Hizmetler Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

9-Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

10-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

11-Fen İşleri Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

12-Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

13-Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

14-Temizlik İşleri Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

15-Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

16-Zabıta Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

17-İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

18-Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu (karma komisyonu) raporunun görüşülmesi.

19-2020 yılı Ağustos ayı olağan meclis toplantı tarihinin belirlenmesinin görüşülmesi.

NÖBETÇİ ECZANE

04 Temmuz 2020 Cumartesi