Sarıgöl'de Sel Felakati Sonrası Çalışmalar Sürüyor

23 Ekim 2020 Cuma

Sarıgöl’de hafta sonu etkili olan sağanak yağış nedeniyle sel felaketi yaşandı.Pazar akşam saatlerinde başlayan yağmurun şiddetinin ilerleyen saatlerde artmasıyla meydana gelen sel felaketi sonrasında ekipler sabaha kadar çalışmalarını sürdürdü.İlçemizde meydana gelen sel felaketinin ardından hasar gören alanlarda ve mahallelerde ekiplerimiz tarafından çalışmalar gerçekleştirildi.Sel felaketinin ardından herhangi bir can kaybı yaşanmazken,Tırazlar Mahallesi’nden Yaşar Yün isimli vatandaşımızın 7 adet küçükbaş hayvanı telef olmuştur.Ekip sorumluları mahallelerden gelen sorunların çözümü için çalışmalarını sürdürmektedir.İlçemizde meydana gelen sel felaketinin ardından Belediye Başkanı Necati Selçuk,Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz,Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Akif Kılıçaslan ve Fen İşleri Müdürü Ozan Sezen zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu.