ESNAFIMIZIN İŞYERLERİ DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

12 Mayıs 2020 Salı
Sarıgöl Belediyesi esnafına her türlü desteğini sürdürmeye devam ediyor.Bu kapsamda sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu günlerde esnafımız evindeyken,hareketliliğin azalmasını fırsata çeviren Sarıgöl Belediyesi ekipleri onlar için çalışmasını sürdürüyor. Esnafın işyerlerinin duvarlarının boyayarak, güzel ve temiz bir görünüm almasını sağlıyor.
Belediye ekipleri bu zorlu süreçte salgınının olumsuz etkilerini azaltmaya yönelik tedbirler almaya devam ediyor.Bir yandan vatandaşlarımıza gece-gündüz demeden hizmet vererek, çalışmalarını sürdürürken,diğer taraftan esnafımızı, bir nebze de olsa rahatlatabilmek, bu zorlu sürecin hep birlikte dayanışma içinde üstesinden gelebilmek adına çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyor.
BU ZORLU SÜRECİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ.