Sarıgöl’de Gaziler Günü Kutlandı

19 Eylül 2018 Çarşamba

Sarıgöl’de 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Atatürk Anıtına Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Şengel tarafından çelenklerin konulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunma töreninin ardından Sarıgöl Belediyesi tarafından ilçedeki gazilere öğle yemeği verildi.

Törene Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl İlçe Cumhuriyet Savcısı Muhammet Ulusoy, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Arif Çelik, İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan, daire amirleri, öğrenciler, siyasi partilerin başkanları, sivil toplum temsilcileri, muharip gaziler ve vatandaşlar katıldı.

NÖBETÇİ ECZANE

22 Ekim 2018 Pazartesi