12. Sarıgöl Sultani Üzüm Festivali Hafızalara Kazandı

12 Eylül 2018 Çarşamba

Sarıgöl Belediyesi tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Sarıgöl Geleneksel Sultani Üzüm festivali hafızalarda unutulmayacak bir yer edindi.

Toplam üç gün süren festival çeşitli etkinler ve konserlerle renklendi.

Konserde Ankaralı Serpil Yeni, Hüseyin Kağıt,Buray,Doğukan Manço ve Serdar Ortaç gibi önemli isimler sahne aldı.

Festivalin son gündüz programında Ortaç ve Manço, ayaklarına çizme giyip üzüm ezerek, suyunu çıkardı.

Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi daire amirleri, şarkıcı Serdar Ortaç ve DJ Doğukan Manço da üzüm suyu çıkarma etkinliğine katıldı. Belediye önündeki havuza doldurulan tonlarca sultaniye üzümün suyunun çıkarmak için ayaklarına sarı çizme giyip, ezdi.

Renkli geçen festivalle ilgili konuşan Başkan Selçuk, "Biz istedik ki festivalimiz üzüm tadında olsun. Gerçekten tatlı bir festival yaşadık. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Festivalin son gecesinde ise ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile DJ Doğukan Manço sahne aldı. Doğukan Manço DJ kabinindeki performansıyla beğenildi. Serdar Ortaç ise sevilen şarkılarıyla coşturdu, eğlendirdi. Festival konserin ardından, havai fişek gösterileriyle son buldu.