Vali Güvençer Sarıgöllü Muhtarlarla Buluştu

06 Temmuz 2018 Cuma

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Sarıgöl’de Muhtarlar Toplantısının yaparak muhtarların istek, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Sarıgöl Belediyesi Konferans Salon’unda yapılan toplantıya  Vali Mustafa Hakan Güvençer’in yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, İl Mahalli İdareler Müdürü Polat Yılmaz, il ve ilçe daire müdürleri ve Sarıgöl mahalle muhtarları katıldı.

Vali Güvençer,  bir yıl kadar önce yapılan toplantının ardından yeniden bir araya geldiklerini belirterek, geçen toplantıdan buyana Sarıgöl’de iyi mesafeler alındığını, bazı sorunların çözüldüğünü, bazıların çözüm yoluna girdiğini söyledi. Sorunların çözümünde kamu görevlilerinin yanı sıra muhtarların büyük pay sahibi olduğunu vurgulayan Vali Güvençer, elbette yeni çözüm bekleyen sorunlar olduğunu da kaydetti.

Sarıgöl Kaymakamı toplantıda yapılan çalışmaları aktararak bir önceki toplantıda gündeme gelen sorunların birçoğunun çözümlendiğini belirtti.

Sarıgöl mahalle muhtarları da geçen yıl dile getirdikleri taleplerinin karşılanması nedeniyle teşekkürlerini ifade ederken, bu yıl yeni ihtiyaçlarıyla ilgili taleplerini gündeme getirdi.

Vali Güvençer toplantının ardından Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında