Mutlulukları Görülmeye Değerdi

28 Mayıs 2018 Pazartesi

Manisa Büyükşehir  Belediyesi sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sarıgöl Belediyesi’nce tespit edilen ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye, tekerlekli sandalye,  bebek puseti ve çocuk yürüteci teslim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların gündelik yaşamlarını daha rahat sürdürebilmeleri amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 9 engelli vatandaşa ihtiyaçları doğrultusunda akülü tekerlekli sandalye, tekerlekli sandalye, bebek puseti ve çocuk yürüteci  teslim edildi.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk,Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Asena Demir, Sarıgöl Muhtarlık İşleri Müdürü Akif Kılınçarslan da engelli bireylerle bir araya gelerek akülü tekerlekli sandalye, tekerlekli sandalye,  bebek puseti ve çocuk yürütecini kendilerine teslim etti.

NÖBETÇİ ECZANE

22 Ekim 2018 Pazartesi