YANGINA İLK MÜDAHALE TANKERLERİ TESLİM EDİLDİ

12 Nisan 2018 Perşembe
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin meydana gelebilecek olası yangınlarda kullanılmak üzere satın aldığı yangına ilk müdahale tankerleri ilgili mahalle muhtarlarına teslim edildi. Özpınar,Dadağlı ve Karacaali Mahalleleri’ne tahsis edilen ilk müdahale tankerleri, İtfaiye Daire Başkanlığı’nca gerçekleştirilen eğitimin ardından Muhtarlara teslim edildi. Sarıgöl İtffaiye Amirliği’nde gerçekleştirilen eğitimde İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kaleli ve eğitmen Mehmet Ateş tarafından araçların nasıl kullanılması gerektiğini ve olası bir yangın durumunda nasıl müdahalede bulunulması gerektiğini anlatıldı. Eğitimin ardından yangına ilk müdahale tankerleri mahalle muhtarlarına teslim edildi. Belediye Başkan Vekili Ömer Eskici yangınlara ilk müdahalede kullanılacak tankerlerle ilgili eğitim seminerine katılan, Muhtarlara ve katılımcılara belgelerini takdim etti.