Üreticiye Destek Sürüyor

20 Kasım 2017 Pazartesi
Sarıgöl’de üretimi arttırmak ve çiftçinin kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla desteklerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl ilçesinde üreticilere zeytin fidanı dağıttı.
Sarıgöl Belediyesi önünde düzenlenen bir törenle hak sahibi çiftçilere bu yıl toplam olarak bin 92 adet trilya cinsi zeytin fidanı dağıtıldı.
Düzenlenen törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Belediyenin görevi sadece yol, su, kanalizasyon yapmak değildir. Çiftçileri de kucaklama gibi görevleri vardır. Sarıgöl’de bin 92 adet zeytin fidanı dağıttık. Her çiftçimize 84 adet fidan verildi. Sarıgöl’de önceden bin 134 adet zeytin, bin 494 adet ceviz fidanı dağıtıldı. 20 adet sera yaptırıldı. Çiftçilerimize destek devam edecek. Çiftçilerimizi destekleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederim" dedi.