Mustafa Kemal Atatürk Sevdiği Şarkılarla Anıldı

10 Kasım 2017 Cuma
10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü anma günü dolaysıyla Belediye Düğün Salonu'nda Program düzenlendi.
Programa Kaymakam Çetin Kılıç,Belediye Başkanı Necati Selçuk,İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sönmez,İlçe Emniyet Amiri Seydi Kazes,Jandarma Kıdemli Başçavuş Erol Uygun,Daire Amirleri,Siyasi Parti Temsilcileri ve Vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla devam etti.
Programda Atatürk'ün hayatı isimli kısa film gösterisi,Atatürk ve Vatan sevgisi sunumu,Atatürk'ün sevdiği türkülerin seslendirilmesi gerçekleştirildi.
İlçe çapındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.