Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Parkta Düzenleme Çalışması Devam Ediyor

02 Kasım 2017 Perşembe

Mimar Sinan Mahallesi'ndeki parkta peyzaj,ışıklandırma ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Belediye Başkanı Necati Selçuk,Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Polat ve Destek Hizmetleri Müdürü Hamza İlhan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

Mahalle Muhtarı Serkan Mintaş";Mahallemizdeki park vatandaşlarımızın sürekli vakit geçirdiği bir alan çevre, ışıklandırma ve peyzaj düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte parkımız daha modern hale gelecek şimdiden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve Belediye Başkanımız Necati Selçuk'a teşekkür ederim"dedi.

Yapılan Çalışmaları Takdir Ediyoruz.
Mahalle halkı ise;Sarıgöl'e yapılan çalışmalar dur durak bilmiyor.Bizde yapılan çalışmaları görüyor ve takdir ediyoruz.Ayrıca Mahallemizdeki Park düzenlemesinden dolayı başkanlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz"diye konuştular.