Sarıgöl Fener Alayıyla Aydınlandı

30 Ekim 2017 Pazartesi
Sarıgöl'de Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yılı kutlamaları dolayısıyla "Fener Alayı Yürüyüşü" düzenlendi.Oldukça yüksek katılımın olduğu program coşkulu bir şekilde geçti.
Sarıgöl Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayına Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Belediye Başkanı Necati Selçuk, Belediye Meclis Üyeleri ve Vatandaşlar katıldı.
Sarıgöl Belediyesi tarafından dağıtılan Türk Bayrakları ve meşalelerle yürüyen halk marşlara eşli ederek çoşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi. Sarıgöl Belediyesi önünde başlayan yürüyüş Alaşehir ,Şehit Mustafa Karınca,Kumyolu Şehit Esin Akay Caddelerindeki ilerleyişin ardından tekrar Belediye önünde sona erdi.
Yürüyüşün ardından Sarıgöl Belediye Kafeteryası'nda devam eden program Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün hazırlamış olduğu Türk Halk Müziği Korosunun Kurtuluş ve Cephe Türküleri söylemesiyle son buldu.