Karacaali Mahallesin'deki Düğün Salonunda Sona Yaklaşıldı

10 Ekim 2017 Salı

Sarıgöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Karacaali Mahallesi'nde yapımı gerçekleşen düğün salonunda son aşamaya gelindi.
Vatandaşların mutlu günlerine ve özel organizasyonlarına ev sahipliği yapacak mekanlar için çalışmalarını sürdüren Sarıgöl Belediyesi Karacaali Mahallesi'ndeki çok amaçlı salon ve düğün salonu yapımında sona yaklaştı.

Belediye Başkanı Necati Selçuk,Başkan Yardımcısı İsmail Polat,Destek Hizmetleri Müdürü Hamza İlhan ve Fen İşleri Müdürü Ozan Sezen Düğün salonunu yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Necati Selçuk"Çok amaçlı salonumuzun yapımı hızla devam ediyor. Tamamlandığında vatandaşlarımızın en güzel günlerine ve en önemli organizasyonlarına ev sahipliği yapacak. Vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu